Fun-Wheel - Reuzenrad

Fun-Wheel - Reuzenrad huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Fun-Wheel - Reuzenrad.

  • 5 uur aaneengesloten : € 8395,00
  • 8 uur aaneengesloten : € 9295,00
  • Reiskosten: € 2 per km vanaf Beringen
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Fun-Wheel Reuzenrad is dé attractie voor de hele familie en de perfecte toevoeging aan jouw evenement! Met een hoogte van maar liefst 15 meter biedt dit sensationele reuzenrad een panoramisch uitzicht dat je gasten gegarandeerd versteld zal doen staan. Het neutrale witte ontwerp biedt bovendien de mogelijkheid tot volledige personalisatie, zodat je het reuzenrad kunt aanpassen aan de sfeer en uitstraling van jouw evenement.

Geniet van adembenemende uitzicht met onze Fun-Wheel Reuzenrad

Waarom zou je ons Fun-Wheel Reuzenrad huren? Ten eerste biedt het een adembenemend panoramisch uitzicht, waarbij je gasten vanuit één van de mooi gedecoreerde gondels kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de evenementenlocatie. Met een capaciteit van 10 fraai gedecoreerde gondels die elk plaats bieden aan 40 personen per rit, is dit reuzenrad ideaal voor evenementen met grote groepen mensen.

Efficiëntie ontmoet prachtig uitzicht: ons snel op- en afbouwbaar Reuzenrad

Bovendien onderscheidt ons Fun-Wheel Reuzenrad zich door zijn snelle op- en afbouwtijd. In slechts 3 uur kan het reuzenrad worden opgebouwd en afgebroken, waardoor het direct vóór aanvang van je evenement kan worden geplaatst en na afloop weer kan worden verwijderd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook logistieke uitdagingen voor jou als organisator.

Daarnaast is ons Fun-Wheel Reuzenrad betaalbaar voor alle soorten evenementen. Dankzij onze efficiënte bouw en snelle op- en afbouwtijd kunnen we deze topattractie aanbieden tegen scherpere tarieven dan traditionele reuzenraden. Hierdoor is het huren van een reuzenrad toegankelijk voor elk budget en type evenement.

Huur onze Reuzenrad met volledige service

Veiligheid staat bij ons voorop. Het Fun-Wheel Reuzenrad is gebouwd door een van Europa's meest toonaangevende attractiefabrikanten en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Ons professioneel opgeleide team zorgt bovendien voor een veilige opbouw, begeleiding en afbouw van het reuzenrad, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Tot slot bieden we volledige ontzorging inclusief op- en afbouwen en begeleiding. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte opbouw, begeleiding en afbouw van het reuzenrad, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw evenement. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met ons Fun-Wheel Reuzenrad! Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en laat jouw gasten de wereld vanuit een nieuw perspectief ervaren.

Specificaties van Fun-Wheel - Reuzenrad

  • Afmetingen: 1250 x 750 x 1500 cm
  • Begeleiding: inclusief begeleiding
  • Reiskosten: € 2 per km vanaf Beringen

Huren of een optie plaatsen voor Fun-Wheel - Reuzenrad?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fun-Wheel - Reuzenrad kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact