Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze act worden kinderen meegenomen op een magische reis. De bezorger komt aan met een stapel koffers. Plotseling springt één van de koffers open. In deze koffer zit een onbekend voorwerp. Dan springt nog een koffer open, ook hier zit een onbekend voorwerp in. 

Lukt het om de Elf naar huis te toveren?

Als de kinderen niet weten wat er gedaan moet worden en de bezorger ook niet, komt er geluid uit een koffer. De bezorger maakt deze open en weet niet wat hij ziet. Er zit een elf in de koffer. Deze elf is per ongeluk in de koffer terecht gekomen en wil nu graag naar huis. Dit kan als de kinderen de elf naar huis kunnen toveren. Alleen dit zal eerst geoefend moeten worden met de onbekende voorwerpen, want toveren doe je niet zomaar! Zal het de kinderen lukken de elf weer naar huis te toveren? 

Specificaties van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)

Huren of een optie plaatsen voor Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact