Springkussen of Luchtkussen huren

Wil je een springkussen huren? Er is een grote keuze in springkussens. Van de standaard luchtkussens tot aan grote springkussen met glijbanen en klim attributen. Wat is nu de het juiste springkussen voor jouw evenement? Wij geven je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden als je een springkussen gaat huren.

Waar ga je een springkussen voor huren?

Springkussen hurenDe meeste kinderen zijn gek op springkussens, daarom zijn het altijd publiektrekkers op evenementen. Ze worden veel ingezte bij braderieën , opendagen, bedrijfsfeesten en op campings. Ook op sportdagen bij scholen zie je vaak opblaasbare hindernisbanen staan.

Waar dien je op te letten bij het huren van een luchtkussen

Springkussen zijn niet allemaal het zelfde, dus denk van te voren goed na wat voor attractie je wil huren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal kinderen dat je verwacht. Zo kan het bij grotere evenementen verstandig zijn om meerdere luchtkussens te huren. Je kan dan de kinderen in leeftijdscategorien indelen en het ene springkussen is voor kinderen tot 6 jaar en het volgende luchtkussen voor kinderen vanaf 7 jaar. Veiligheid staat natuurlijk voorop, niet idere springkussen is geschikt voor alle leeftijden. Denk ook gaat na waar het springkussen geplaatst gaat worden.

Op onze website vind je de afmetingen van de springkussens. Verder hebben luchtkussens stroom nodig. Hou hier bij rekening met vrije stroomgroepen, per springkussen heb je minimaal 1 stopcontact van 220 V nodig.

Springkussen huren inclusief begeleiding

Bij attractiepret.nl huren je attracties inclusief begeleiding. Dit houdt in dat onze attractiebegeleiders het Luchtkussen hurenluchtkussen opbouwen, begeleiden en ook weer netjes afbouwen. De op- en afbouwtijd valt natuurlijk buiten de uren dat een attractie actief is. Al onze springkussen hebben een veiligheidscertivfcaat en een logboek. 

Spingkussenfestival

Wil je het echt groots aanpakken organiseer dan een springkussenfestival. Op een veld worden meerdere opblaasbare attracties geplaatst, zodat de kids zich de hele dag kunnen uitleven. Springkussen, strombanen en andere opblaasbare attracties worden geplaatst om er een echt feest van te maken.

Springkussens hurenAttracties huren

 

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact