Jan Plezier Koets

Jan Plezier Koets huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Jan Plezier Koets.

  • 1 uur aaneengesloten : € 850,00
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voor de meest bijzondere gelegenheden is het van essentieel belang om ook het gezelschap op een passende en memorabele manier te vervoeren. Daarom bieden wij speciale rijtuigen, zoals de Jan Plezier, die perfect zijn voor het vervoer van uw gasten. Deze klassieke rijtuigen stralen elegantie en charme uit en voegen een vleugje nostalgie toe aan elke gelegenheid.

Koetsbus met ruimte voor het hele gezelschap

Met onze Jan Plezier rijtuigen bieden we niet alleen vervoer van en naar de locatie, maar ook de mogelijkheid voor schilderachtige rondritten op de gewenste locatie zelf. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsevenement of een andere speciale gebeurtenis, onze rijtuigen bieden een unieke en gedenkwaardige ervaring voor al uw gasten.

Onze Jan Plezier rijtuigen zijn geschikt voor groepen tot 16 personen, waardoor al uw gasten comfortabel en in stijl kunnen reizen. Bovendien kunnen we de rijtuigen aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften, om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt.

Met twee prachtige paarden die de koets trekken is dit een imposante vertoning

De huurprijs voor de Jan Plezier bedraagt €650,- exclusief btw. Daarnaast worden er vervoerskosten in rekening gebracht, waarvoor wij €1,25 per kilometer hanteren, aangezien we met twee auto's moeten komen. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw gasten op een passende en elegante manier arriveren op uw speciale evenement, en dat de herinneringen aan de bijzondere dag nog vele jaren zullen voortleven.

Specificaties van Jan Plezier Koets

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Jan Plezier Koets?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Plezier Koets kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact