De Arrenslee

De Arrenslee huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De Arrenslee.

  • 4 uur aaneengesloten : € 795,00
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de betoverende wereld van de feestdagen en laat u meevoeren door de magie van een romantisch ritje in de arrenslee! Terwijl de Kerstman en zijn trouwe elfjes de arrenslee traditioneel gebruiken om cadeautjes rond te brengen, bieden wij u ook de mogelijkheid om te genieten van een romantische tocht met deze iconische slee.

Rij rond in de arreslee van de Kerstman

Met majestueuze zwarte paarden die voor de slee rijden, wordt het een imposant gezicht en een ervaring om nooit te vergeten. De elegantie van de paarden en de glinsterende arrenslee voegen een extra dosis betovering toe aan uw evenement of speciale gelegenheid.

Een romantische rit in de arrenslee is niet alleen een prachtige toevoeging aan een Kerstmarkt, maar kan ook dienen als een exclusieve en onvergetelijke manier om in het huwelijksbootje te stappen. Onze arrenslee op wielen staat volledig tot uw beschikking voor deze speciale momenten, waarbij romantiek en betovering hand in hand gaan.

Gedreven door 2 enorme zwarte paarden

Laat u verrassen door de charme van de feestdagen terwijl u geniet van een intiem moment in de arrenslee, omringd door de pracht en praal van het seizoen. Het wordt een ervaring die u en uw dierbaren voor altijd zullen koesteren, gevuld met warmte, liefde en de magie van Kerstmis.

Specificaties van De Arrenslee

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor De Arrenslee?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Arrenslee kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact