Meneer en Mevrouw Claus

Meneer en Mevrouw Claus huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Meneer en Mevrouw Claus.

  • 90 minuten : € 1295,00
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je kerstfeest extra bijzonder met een onvergetelijke ervaring: een ritje op de arrenslee met de Kerstman en zijn vrouw! Stel je voor, je krijgt de kans om zelf een stukje mee te rijden op de fonkelende arrenslee, omgeven door een feestelijke sfeer en vrolijke kerstmuziek die de lucht vult.

De kerstman en kerstvrouw rijden ritjes in hun arreslee

Terwijl de arrenslee zachtjes door de straten glijdt, kunnen de gelukkige passagiers genieten van de magie van de feestdagen en de warmte van het gezelschap van het kerstpaar. En wie weet, misschien trakteren de Kerstman en zijn vrouw je zelfs op een betoverend 2-stemmig kerstlied, waardoor de rit nog specialer wordt.

Dit unieke en interactieve kerstspektakel brengt niet alleen vreugde en verwondering, maar biedt ook de kans voor een persoonlijke ontmoeting met de iconische figuren van het kerstseizoen. Laat de arrenslee je even meenemen naar een betoverende wereld vol kerstmagie en maak van je evenement een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en geef je publiek de kans om deel uit te maken van deze betoverende kerstervaring met de Kerstman en zijn vrouw op de arrenslee.

Specificaties van Meneer en Mevrouw Claus

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw Claus?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meneer en Mevrouw Claus kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact