Cirque Colorique

Cirque Colorique huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op thema). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Cirque Colorique.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 0,00
  • 2 x 50 minuten : € 0,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een betoverende wereld van het circus, waar magie en spektakel hand in hand gaan, vindt de circusdirecteur altijd de perfecte locatie voor de volgende adembenemende circusvoorstelling. Met zijn lange benen op stelten heeft hij niet alleen een goed zicht op het geheel, maar ook op de verwachtingsvolle gezichten van het publiek.

Terwijl de muzikanten hun instrumenten stemmen, warmen de jongleurs en acrobaten hun lichamen op voor de verbazingwekkende kunststukjes die ze zullen vertonen. De sfeer in de lucht is doordrongen van opwinding en verwachting. Een groep nieuwsgierige toeschouwers verzamelt zich langzaam om de circusmeester heen. Hij heeft zijn publiek gevonden en maakt zich klaar om de show te starten.

Dames en heren, geachte gasten, maak ruimte voor... Cirque Colorique!

Cirque Colorique is niet zomaar een circusoptocht; het is een betoverende parade met 5 tot 9 getalenteerde artiesten. De circusdirecteur, die majestueus op stelten staat, leidt de stoet. Samen met de muzikanten, jongleurs, acrobaten en misschien zelfs een bedreven hoelahoepdanseres, vormen ze een kleurrijk gezelschap dat zowel jong als oud in verrukking brengt.

Waar mogelijk worden de toeschouwers uitgenodigd om actief deel te nemen door rekwisieten te hanteren of deel te nemen aan enkele acrobatische stunts. De interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijke ervaring en versterkt de betrokkenheid bij de show.

Het kleurrijkste circusspektakel van Nederland

De hele voorstelling wordt begeleid door vrolijke live muziek, die de sfeer naar een nog hoger niveau tilt. Er is altijd ruimte voor aanpassingen in het programma en kostuums om ervoor te zorgen dat Cirque Colorique perfect aansluit bij uw evenement of thema.

Stap binnen in deze wervelende wereld van kleuren, magie en spektakel, waar de tijd even lijkt stil te staan en de verwondering nooit eindigt. Cirque Colorique is niet zomaar een circusvoorstelling; het is een betoverende reis die uw publiek nog lang zal heugen.

Prijs op aanvraag

Specificaties van Cirque Colorique

  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Cirque Colorique?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cirque Colorique kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact