4 op een rij Pieten

4 op een rij Pieten huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van 4 op een rij Pieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Herinner je je nog de dagen dat je vier-op-een-rij speelde? Nu kun je dit tijdloze spel in een grotere en levendige versie ervaren, met een sinterklaastwist! Ons 'Vier-op-een-rij met Pieten' is een van de vele unieke games die we bieden als gaming entertainment op evenementen. Dit levensgrote 4-op-een-rij spel is een fantastische manier om wat vrolijkheid toe te voegen aan jouw evenement, en het is geschikt voor zowel jong als oud. Het is perfect om als gezin te spelen, vooral in deze speciale sinterklaaseditie!

Hoe het Werkt

Tijdens jouw evenement zijn er twee Pieten die het 'Vier-op-een-rij met Pieten' spel begeleiden. Met meer dan 300 kostuums tot onze beschikking, passen wij ons graag aan naar jouw wensen om bij de sfeer van het evenement te passen. De Pieten zorgen voor enthousiaste begeleiding en maken het spelen van het spel nog leuker.

Vier-op-een-rij met Pieten: Plezier voor de Hele Familie

Vier-op-een-rij met Pieten is niet zomaar een spel. Het is een geweldige aanvulling op je Sinterklaasviering. Terwijl kinderen zich vermaken met het spel, kunnen volwassenen genieten van de nostalgische herinneringen aan dit klassieke spel. Het maakt jouw Sinterklaasviering nog specialer.

Combineer met Andere Acts

Deze activiteit kan naadloos worden gecombineerd met andere acts in ons assortiment om jouw evenement nog gevarieerder en vermakelijker te maken.

Voeg het 'Vier-op-een-rij met Pieten' toe aan jouw evenement en beleef plezier voor de hele familie. Een schot van nostalgie en vermaak gegarandeerd!

Specificaties van 4 op een rij Pieten

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor 4 op een rij Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 4 op een rij Pieten kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact