Zingende Pinguïns

Zingende Pinguïns huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Zingende Pinguïns.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze muzikale vrienden zingen de pegels van het dak! In interactieve en vrolijke minishows zingen ze de leukste kersthits afgewisseld met grappige sketches. De komische benadering maakt deze act een geliefde pubiekstrekker voor jong en oud.

Een muzikale kerstact vol hilariteit

De pinguïns komen tot leven dankzij de twee poppenspelers. Gekleed in prachtige kostuums nemen deze twee reizende pinquins je mee op een muzikaal avontuur over de wereld. Van het Spaanse Feliz Navidad tot Mariah Carey in Amerika: deze pinguïns zijn overal geweest. 

Tijdens hun lange reis naar dit kerstevenement hebben pinguïns Pim & Wim van alles meegemaakt. Vanaf hun ijzige uitvalsbasis vertellen ze grappige anekdotes en zingen ze de leukste kersthits in tien minuten durende minishows. De act is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de mobiele accu speaker die in de mand verstopt zit. Voor de visboer kan deze act een uitdaging zijn! ;-) Een hoogwaardige act en een echte publiekstrekker.

 

Specificaties van Zingende Pinguïns

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Zingende Pinguïns?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende Pinguïns kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact