De Powerpuff Girls

De Powerpuff Girls huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De Powerpuff Girls.

  • 1 x 45 minuten : € 1545,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1845,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De perfecte mix van suiker, specerijen en alles mooi! Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als de Powerpuff Girls, staan klaar om je evenement te laten sprankelen. Deze drie stoere meiden met superkrachten zijn altijd paraat om hun geliefde stadje 'Townsville' te redden van monsters en schurken. Echte heldinnen in actie!

Suiker, zout en alles waar je van houdt!

De Powerpuff Girls hebben niet alleen de harten van jonge kijkers veroverd, maar hebben ook een speciaal plekje veroverd in het hart van degenen die zijn opgegroeid met de Cartoon Network-serie. En raad eens? Nu kunnen deze geliefde superhelden tot leven komen op jouw evenement!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Powerpuff Girls nu beschikbaar zijn voor meet & greets. Of je nu jong of oud bent, iedereen is dol op deze heldinnen! Het is een fantastische aanvulling op elk evenement, of het nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid is.

De schattigste karakters voor op jouw evenement

Deze superheldinnen staan te popelen om met jullie op de foto te gaan, dus vergeet niet om je beste 'karate'-pose aan te nemen en je innerlijke Powerpuff Girl naar boven te halen! Mis deze kans niet om een beetje superkracht aan je evenement toe te voegen en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Specificaties van De Powerpuff Girls

  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief

Huren of een optie plaatsen voor De Powerpuff Girls?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Powerpuff Girls kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact