Bluey Meet & Greet

Bluey Meet & Greet huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bluey Meet & Greet.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ben je ook helemaal weg van de Australische geanimeerde televisieserie Bluey? De wereldwijd geliefde kinderserie heeft volwassenen over de hele wereld in zijn greep en wordt zelfs geprezen als een van de beste kinderseries van deze tijd. En nu heb je de kans om Bluey persoonlijk te ontmoeten tijdens een onvergetelijke Bluey Meet & Greet!

Ontmoet Bluey en Leer Levenslessen 

Maak je klaar om Bluey te ontmoeten.  Elke aflevering van Bluey behandelt belangrijke levenslessen op een speelse en herkenbare manier. Of het nu gaat om samenwerken, het overwinnen van angsten of het ontdekken van creativiteit, Bluey en Bingo staan altijd klaar om je te inspireren en te vermaken.

Een Magische Ervaring voor het Hele Gezin

De Bluey Meet & Greet is een unieke kans voor het hele gezin om Bluey's wereld binnen te stappen. Geniet van interactieve spelletjes, dans, knuffels en onvergetelijke momenten met je favoriete Bluey-personage. Laat je kinderen (en stiekem ook jezelf) betoveren door de warme en liefdevolle dynamiek van dit lid van de Heeler-familie.

Boek Nu en Maak Jouw Bluey-Droom Werkelijkheid!

Wil jij de magie van Bluey persoonlijk ervaren? Boek dan nu jouw Bluey Meet & Greet en maak je klaar voor een geweldige ontmoeting. Of het nu gaat om een winkelcentrum, kermis, een evenement of een speciale gelegenheid, de Bluey Meet & Greet is een unieke toevoeging die zorgt voor een blijvende herinnering.
 
Wacht niet langer! Reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, lachen en betekenisvolle momenten met Bluey.
 
 

Specificaties van Bluey Meet & Greet

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Huren of een optie plaatsen voor Bluey Meet & Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bluey Meet & Greet kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact