Vanaf nu te boeken Bob de Bouwer in nieuw kostuum

17-2-2016

Bob de Bouwer is in een nieuw jasje gestoken. Het karakter Bob de Bouwer heeft een stoerder en slanker uiterlijk gekregen. De tuinbroek van Bob de Bouwer is vervangen door een stoere broek en een veiligheidsvestje. De kleine klusjesman is langer en slanker geworden.

Boek de nieuwe Bob de Bouwer voor een Meet & Greet

Voor de Meet & Greets met Bob de Bouwer wordt vanaf nu gebruik gemaakt van het prachtige nieuwe kostuum. Later dit jaar zal ook de minishow van Bob de Bouwer aangepast worden. Wees één van de eerste die Bob de Bouwer 2.0 op zijn evenement heeft.

Kunnen wij het maken

Wat niet veranderd zijn de vrienden van Bob de Bouwer. Samen met Wendy en zijn machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie en Liftie gebruikt hij nog steeds de kreet "Kunnen wij het maken".  Wel zal Bob de Bouwer zijn ontwerpen met de computer gaan maken. Zijn werkwijze verandert mee met de tijd.

Meer nieuws van Bob de Bouwer - Event 2 met Meet & Greet

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact