De Zingende Paashaas

De Zingende Paashaas huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De Zingende Paashaas.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • Reiskosten: â‚Ŧ 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de verte weerklinkt vrolijke muziek, het komt steeds dichterbij. Plots zie je wat daar aankomt! De zingende Paashaas die op zijn feestelijke kar rondrijdt en de hele omgeving vult met vrolijke deuntjes. Van klassiekers als "Als de zon schijnt" tot aanstekelijke liedjes zoals "Twee emmertjes water halen", deze Zingende Paashaas brengt niet alleen melodieën, maar ook een onmiskenbare dosis vreugde.

Een vrolijke en muzikale paas act

Maar dat is nog niet alles! Onze Paashaas wordt tot leven gebracht door een getalenteerde poppenspeler die live zingt en de kinderen in jouw winkelcentrum of evenement direct in hun hart zal sluiten. De interactieve en levendige performance van de Zingende Paashaas zorgt ervoor dat zowel jong als oud worden meegevoerd in de feestelijke atmosfeer.

En alsof de muzikale show nog niet genoeg is, deelt onze vrolijke paashaas ook nog eens gul chocolade eitjes uit aan de enthousiaste toeschouwers. Een geweldig extraatje om het plezier te vergroten en een onvergetelijke indruk achter te laten.

De zingende paashaas brengt paasvreugde met zich mee

Wil je deze betoverende Zingende Paashaas Poppenspeler inhuren voor jouw evenement? Mis de kans niet om een lach op de gezichten van jouw publiek te toveren terwijl ze genieten van een rijdend spektakel vol muziek, zang en heerlijke traktaties. Boek nu en maak van jouw gelegenheid een feest vol blijdschap en onvergetelijke momenten!

Specificaties van De Zingende Paashaas

  • Reiskosten: â‚Ŧ 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).

Huren of een optie plaatsen voor De Zingende Paashaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Paashaas kun je contact opnemen met ÊÊn van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact