Dribbel Meet & Greet

Dribbel Meet & Greet huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Dribbel Meet & Greet.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eric Hills’ schattige puppy Dribbel is een integraal onderdeel van ieders vroege jeugd al sinds hij voor het eerst verscheen in de klassieke flap boek “Waar is Dribbel?” in 1980. Met zijn peuter-achtig gedrag laat Dribbel peuters en kleuters nieuwe dingen beleven en het belang van vriendschap en spelen ontdekken.

Wereldwijd is Dribbel bekend

Wereldwijd zijn er meer dan 60 Miljoen Dribbel boeken verkocht. En zeg nou zelf….wie kent Dribbel nou niet? Hij is echt wereldberoemd. De boekjes van Dribbel zijn bewerkt tot tekenfilmserie. In Nederland werd deze serie van Dribbel uitgezonden door de omroep VPRO in het kinderblok van Villa Achterwerk.

Huren of een optie plaatsen voor Dribbel Meet & Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dribbel Meet & Greet kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact