Meet & Greet Bing en Flop

© 2020 ACAMAR FILMS LTD. All Rights Reserved.

Meet & Greet Bing en Flop huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Meet & Greet Bing en Flop.

  • 1 x 45 minuten : € 1195,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1495,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet Bing en Flop

Bing en Flop zijn niet alleen geliefde personages uit de populaire tv-serie, maar nu ook beschikbaar om jouw evenement te verlevendigen. Flop, de zorgzame verzorger van Bing, begeleidt het jonge konijn door zijn avonturen en biedt troost en begeleiding bij elke uitdaging die Bing tegenkomt. Als een knuffelkonijn met een oranje huid is Flop een schattige metgezel die het hart van elk kind (en volwassene) zal veroveren.

Over de TV Serie

De tv-serie volgt het leven van Bing, een jong konijn, terwijl hij de wereld om hem heen verkent. Elke aflevering staat vol met kleine dagelijkse gebeurtenissen die Bing gebruikt als leermomenten, waarbij hij nieuwe manieren ontdekt om met situaties om te gaan. Met de hulp van Flop en zijn vrienden leert Bing belangrijke lessen over vriendschap, groei en zelfontdekking.

"Dit is een Bing-ding!"

Een kenmerkende zin uit de serie is "Dit is een Bing-ding!", die Flop aan het einde van elke aflevering zingt. Dit symboliseert Bing's succes bij het overwinnen van uitdagingen of het ervaren van nieuwe en opwindende jeugdervaringen. Het is een motiverende en inspirerende boodschap die de kracht van doorzettingsvermogen en positiviteit benadrukt.

Boek Bing en Flop voor Jouw Evenement

Vanaf nu kun je Bing en Flop samen of apart boeken voor jouw speciale gelegenheid. Ontdek de mogelijkheden om deze geliefde tv-helden tot leven te brengen op jouw evenement en creëer onvergetelijke herinneringen voor alle aanwezigen. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Specificaties van Meet & Greet Bing en Flop

  • Leeftijd: 0 t/m 6 jaar
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Huren of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bing en Flop?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bing en Flop kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact