Levensgroot Dokter Bibber

Levensgroot Dokter Bibber huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Levensgroot Dokter Bibber.

  • 4 uur aaneengesloten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het welbekende gezelsschapsspel, waarbij je in de huid van ‘dokter’ treedt om de patiënt te opereren.. zonder al te veel te bibberen! De levensgrote versie speel je met 2 spelers tegelijkertijd. Een van de spelers hangt in een harnas en gaat de patiënt opereren. Hij/zij geeft instructies aan zijn medespeler, die middels de afstandsbediening de dokter bedient.

Unieke levensgrote versie van Dokter Bibber

Met deze variant van Dokter Bibber in het levensgroot weet je zeker dat je de aandacht trekt op de borrel, bij de voetbalclub, tijdens een feestje of op een ander evenement. We verhuren dit spel inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 2 spelers tegelijkertijd, maar het kijken is al een beleving opzich! Geschikt voor jong en oud!

Spelregels Dokter Bibber

Met een pincet probeert de dokter de vervelende kwalen van de patiënt te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de vlinder in de buik of de verzopen lever. Stap de operatiekamer in door in het harnas te stappen en vertrouw op jouw collega. Hij/zij moet jou namelijk besturen middels een afstandsbediening en door middel van zijn instructies ga jij opereren. Probeer niet te veel te bibberen. Als je de randen raakt, hoor je het bijpassende geluid en is de patiënt niet meer te redden!

Dokter Bibber op jouw evenement

Dit spel is een echte publiekstrekker op je evenement. Veel van de bezoekers zullen het spel in hun kast hebben staan. Wil je de levensgrote Dokter Bibber huren voor je evenement, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Klant dient te zorgen voor:
Vrije ruimte: 7 x 5 meter
Stroom dient aanwezig te zijn: Stroomaansluiting van 32A (krachtstroom)
Een vlakke ondergrond en dranghekken of schapenhekken (afhankelijk van aantal bezoekers).

Onze klanten waarderen Levensgroot Dokter Bibber gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Levensgroot Dokter Bibber Klant:
  • Ingevuld door: Sylvia van Loon
  • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
  • Datum: donderdag 23 juni 2022
5 5

Hele originele attractie. Kreeg veel bekijks.

Huren of een optie plaatsen voor Levensgroot Dokter Bibber?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levensgroot Dokter Bibber kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact