Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00 (Incl. 1000 paaseitjes)
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Zeewolde, daarna € 0,48 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze lieve paashaas komt samen met Piep het kuikentje graag langs om de paaseitjes uit te delen. Naast het uitdelen van chocolade eitjes kan de paashaas en het kuikentje ook knuffels en high-five’s uitdelen.

Interactieve Paashaas en Kuikentje

Door hun interactieve houding is het een genot om naar te kijken, ze springen, huppelen en vermaken mensen van jong tot oud. Een paashaas en kuikentje waar je een leuke herinnering aan bewaart. Deze paashaas en het kuikentje maken voor iedereen wat tijd, ook voor de kinderen die een beetje verlegen zijn.

Zorg ervoor dat je de telefoon of camera gereed hebt. Want op de foto gaan doet de paashaas en Piep het kuikentje maar al te graag.

Specificaties van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje

  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Zeewolde, daarna € 0,48 per km.

Huren of een optie plaatsen voor Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pluis de Paashaas en Piep het Kuikentje kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact