De echte Paashaas

De echte Paashaas huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De echte Paashaas.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 895,00 (incl 5 kilo chocolade eitjes)
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hups, hups, hob daar komt dé enige echte Paashaas aan! Met zijn strikje, hoge hoed en mand vol eieren ziet hij er op z’n Paasbest uit. Als een konijn uit de hoge hoed zorgt deze knuffelkont voor een wonderlijke ontmoeting voor jong en oud.

Wonderlijke ontmoeting met dé echte Paashaas

De echte Paashaas zal jouw bezoekers entertainen en laat iedere voorbijganger stralen. Heb je de gouden eieren al gespot? Meneer de Haas verft zijn eieren graag met zijn magische verf waardoor deze goud blinken.

Onze paashaas straalt professionaliteit uit doordat deze act en het kostuum met de hand en vol passie is ontworpen.  Zeker weten dat het een wonderlijke ontmoeting wordt. Onmisbaar is natuurlijk dat hij de bezoekers zal verblijden met zijn mand vol chocolade paaseitjes (5 kg).

Specificaties van De echte Paashaas

  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).

Huren of een optie plaatsen voor De echte Paashaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De echte Paashaas kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact