TikTok Booth

TikTok Booth huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van TikTok Booth.

  • 4 uur aaneengesloten : € 895,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Je kunt er niet meer omheen TikTok ... een razend populair social media platform met name onder de jeugd!
Een platform in het leven geroepen voor creatieve, korte filmpjes.
 
Via een account op dit platform, kun je zelf korte filmpjes uploaden en delen met jouw volgers. Het zijn veelal dansjes, hobby's of video's van huisdieren die gedeeld worden. Maar ook bekende popsterren plaatsen TikTok's met dansjes op hun songs die dan vervolgens viral gaan en door iedereen nagedaan worden. De een kan het nog beter dan de andere en soms zitten er ook onwijs hilarische exemplaren tussen.
 
Dacht je soms dat TikTok alleen populair is onder de jeugd, dan heb je het verkeerd want inmiddels is het zo dat alle leeftijden gek zijn op dit medium.
 

Show your moves and groves in onze TikTok booth!

De fantastische, futuristische licht ‘tunnel’ zorgt dat jouw bezoekers dit event nooit meer vergeten.
De TikTok Booth is een unieke party experience. De futuristische, glimmend zilveren licht ‘tunnel’, vol met gekleurd LED licht, is een feestje.
 
Je gasten kunnen kiezen uit een geanimeerde GIF, Boomerang, (digitale) foto’s of de échte Super Model experience op video.

Party like a TikTok pro!

Strike a pose like a super model or party like a rockstar. Zorg voor een onverwachte, alles overtreffende ervaring met de ‘HOTTEST’ photobooth die je kunt vinden. Onze TikTok Booth is geweldig voor allerlei soorten events. Van een bedrijfsevent tot fotomarketing, van (school)gala tot bruiloft.
 
De TikTok Booth is geweldig voor volwassenen, jongeren en tieners. Zodra hun ‘shoot’ klaar is kan het resultaat naar hun mobiel verzonden worden of per e-mail.

Specificaties van TikTok Booth

  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor TikTok Booth?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van TikTok Booth kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact