Meet & Greet Baby Dino's

Meet & Greet Baby Dino's huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op thema). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Meet & Greet Baby Dino's.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1150,00
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km, vanaf Zwolle (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meet & Greet onze babt Dino’s. Onze lieve baby’s zijn nog maar net uit hun ei gekropen. Wij tonen ze met trots aan jouw gasten. Het zijn prachtige levensechte (oké voor zover we denken te weten) babydino’s, maar dan in de mini vorm. We nemen twee van deze schatjes mee, namelijk een baby T-Rex en een baby Brotosaurus.

We stellen de babydino’s even aan je voor

De Tyrannosaurus was een reusachtige vleeseter, die tot veertien meter lang en acht ton zwaar kon worden. De T-Rex is ook wel de allerbekendste dino di er is. Dat komt omdat hij bij mensen bekend is geraakt als het grootste landroofdier uit de wereldgeschiedenis. Hij werd nog populairder door de Jurrasic Park films en is niet meer weg te denken bij evenementen of exposities met dino’s.

De Brontosaurus staat erom bekend dat hij enorm was. Het was een zwaargebouwde viervoeter van ruim twintig meter lang werd die vijftien ton woog. Hij had een vrij lange maar stevige nek met een klein hoofd. Omdat hij een planteneter was, wordt deze dino ook wel weggezet als grote vriendelijke reus. Het tegenovergestelde van de T-Rex.

Boek een Meet & Greet met onze Baby Dino's

En laat jouw gasten genieten van deze super leuke Dino's. Geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Specificaties van Meet & Greet Baby Dino's

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km, vanaf Zwolle (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Meet & Greet Baby Dino's?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Baby Dino's kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact