Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van de roetveeg Snoep Piet. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Deze Piet komt met een Mobiele kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft de Snoep Piet ook een aantal motto’s zoals “De traktatie van Piet die vergeet je niet” 

Een act van roetveeg Snoep Piet is niet te weerstaan

Onze roetveeg Snoep Piet komt met de mobiele Pietenkraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of deze Piet zelf snoepgoed meeneemt of dat je zelf een traktatie uitzoekt die onze Snoep Piet kan uitdelen in zijn kraam. Uit de mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige Sinterklaasmuziek. Piet heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk snoepgoed en misschien wel een andere traktatie. De mobiele Pietenkraam van Snoep Piet is een feest voor jong en oud en het heerlijke snoep is niet te weerstaan.

Laat de kraam van Snoep Piet branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam van de Snoep Piet ook boeken in de volgende thema's:

Specificaties van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact