De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

De Paashaas met de Mobiele Paaskraam huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Paashaas komt met een mobiele marktkraam naar jouw evenement of winkelcentrum. Normaal loop je naar een kraam toe, maar de Paashaas komt met de Mobiele Paaskraam ook naar de bezoekers toe. Natuurlijk heeft de Paashaas allerlei heerlijke paastraktaties in de kraam, zoals paaseitjes, paasschuimpjes en nog veel meer.

Een Paasanimatie act die tot de verbeelding spreekt

Natuurlijk kunnen er ook nog lekkernijen van de winkeliers worden uitgedeeld.  Deze Paasanimatie act zal zeker veel bekijks opleveren. Uniek in Nederland en zeker tot de verbeelding sprekend. Uit de mobiele Paaskraam klinkt ook nog gezellige muziek.  De Paashaas heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk mag je ook altijd een Selfie maken. De mobiele Paaskraam  is een feest voor jong en oud.

Laat de Paaskraam branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam ook boeken in de volgende thema’s:

Specificaties van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor De Paashaas met de Mobiele Paaskraam?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact