Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

Sjaan met de Mobiele Snoepkraam huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 850,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna â‚Ŧ 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van Sjaan. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Sjaan komt met haar Mobile kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft Sjaan ook een aantal motto’s zoals “Een versnapering van Sjaan is niet te weerstaan” en “2 halen 0 betalen”.

Een animatie act die smaakt naar meer

Onze Sjaan komt met haar mobiele Snoepkraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of Sjaan zelf snoep meeneemt of dat je haar iets van de winkeliers wilt laten uitdelen. Uit haar mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige muziek.  Sjaan heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk heerlijke snoepjes, zoals lolly’s, spekjes, dropjes enz. De mobiele snoepkraam van Sjaan is een feest voor jong en oud.

Laat de kraam van Sjaan branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Sjaan met haar Mobiele Kraam is Corona Proof entertainment

Sjaan met haar mobiele kraam betreft entertainment dat prima inzetbaar is gedurende Corona maatregelen. Deze act kan op makkelijke wijze 1½ meter afstand houden van andere personen. Traktatie uitdelen? Sjaan met haar mobiele kraam heeft een prima actie verzonnen om de traktatie op 1½ meter aan iemand te overhandigen. Informeer naar de mogelijkheden om ook tijdens de Covid-10 beperkingen gebruikt te kunnen maken van ons entertainment.

Je kunt de mobiele kraam Sjaan ook boeken in de volgende thema’s:

Specificaties van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna â‚Ŧ 0,45 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Sjaan met de Mobiele Snoepkraam?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam kun je contact opnemen met ÊÊn van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact