Het Typische Huis

Het Typische Huis huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Het Typische Huis.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1150,00
  • 2 x 40 min. binnen 3 uur. : € 1050,00
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Altijd al willen weten wat er zich achter gesloten deuren afspeelt? Kom gezellig gluren bij de buren. Of beter, bel gelijk even bij ze aan!  Roddels, romances, geroezemoes en avances; doldwaze dilemma’s en curieuze cliffhangers: luister naar Villa Gefluister!

Een huis op wieltjes - geweldig leuk straattheater

Dit parmantige pand op wieltjes wiebelt en worstelt zich een weg langs nieuwsgierige aagjes, op zoek naar de juiste luistervinken die het mysterie kunnen oplossen. Want het nogal typische huis - aan een merkwaardige laan in een vrij vreemdsoortig stadje - rammelt van de praatjes tussen zijn kieren en gaatjes. Met intriges om van te smullen, kwebbelen de inwoners je een voor een de oren van het hoofd, maar jij bepaalt wie!

Neem een kijkje in dit Typische Huis en kom meer te weten over zijn bewoners

Help Hetty de huismeester en trek aan de bel bij Wollige Wilma, Diamant Donna, Lollige Lot, Gierige Gert of agent Aangeschoten Aard.
Dit typische theater vertelt je de ware geheimen achter Lot haar verdwenen konijn, Donna’s gestolen diamanten en ander duister gefluister. Of is het allemaal poppenkast?

Specificaties van Het Typische Huis

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Het Typische Huis?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Typische Huis kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact