Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event

Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event.

  • 4 uur aaneengesloten : € 2495,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Smurfen zijn nog steeds mateloos populair en komen nu graag met hun Smurfendorp naar jouw evenement. Zowel grote Smurf als Smurfin komen speciaal mee om met iedereen op de foto te gaan, te knuffelen of een Smurfen high five te geven.

Schilder jij net zo goed als Schildersmurf?

Kom naar het Smurfendorp en maak net als Schildersmurf de mooiste tekeningen. De tekenezels zijn natuurlijk gewoon aanwezig bij dit Smurfen Event. 

Smurfin's Beautycorner

In de beautycorner van Smurfin kan je een mooie glittertattoo laten zetten. Of je nu grote Smurf of een gewone Smurf op je arm of gezicht wil het kan allemaal in Smurfin's Beautycorner.

Smurf spelletje spelen of Smurfen op TV kijken?

Zin in een spelletje? Dat kan je je uitleven tijdens een potje reuzenmemory of test je zenuwen in Lolsmurfs zenuwspiraal.

Als dit alles je teveel wordt, plof je neer op 1 van Luilak Smurfs zitzakken en kan je een aflevering van de Smurfen op TV kijken!!

Meet & Greet met grote Smurf en Smurfin

Het Smurfendorp is 4 aaneengesloten uren aanwezig op locatie inclusief 4 x 30 minuten een Meet & Greet. Twee keer komt grote Smurf voor een meet & greet en twee keer zal Smurfin de meet & greet verzorgen.

Wil je nog meer Smurfen in het Smurfendorp? Je kan gewoon extra smurfen bij boeken tegen een meergage.

Huren of een optie plaatsen voor Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact