Circus Masqué

Circus Masqué huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Circus Masqué.

  • 4 x 30 minuten of /3 x 40 minuten binnen 4 of 5 uur : € 3250,00
  • Reiskosten: € 0,60 per km. vanaf Zoetermeer (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Cirque Masqué is een gloednieuwe parade. Deze performance is uniek in zijn soort door het aantal artiesten en de sfeer die wordt neergezet. Deze parade is te boeken vanaf 2 tot 6 artiesten! Door het aantal artiesten en de elegante uitstraling van de performers ontstaat een intieme setting en is de parade zeer geschikt voor kleinere locaties en zakelijke evenementen.

Artiesten van topkwaliteit die een chique beleving neerzetten voor het publiek

Laat je verwonderen door de steltloper, jongleur, diabolo artiest en/of de performer op de eenwieler. Door de grootte van deze performance bewegen de artiesten zich moeiteloos door het publiek en kan goed de tijd worden genomen voor iedere bezoeker. 

Nog niet eerder te zien is de verwerking van de muziek in de kostuums, versterking vanaf een muziekpunt is dus niet meer nodig. De elegante kostuums en wonderlijke muziek geven een professionele en mystieke beleving aan uw evenement. Veel van de parades treden tevens internationaal op. Door het toegankelijke aantal artiesten is transport naar het buitenland met Circus Masqué zeer toegankelijk.

Circus Masqué is in te zetten voor diverse soorten evenementen, bijvoorbeeld:

  • Zakelijke evenementen
  • Bedrijfsfeesten
  • Parades
  • Straattheater
  • Evenementen in Winkelcentra

Specificaties van Circus Masqué

  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: € 0,60 per km. vanaf Zoetermeer (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Circus Masqué?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circus Masqué kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact