Elektrische Trein

Elektrische Trein huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Elektrische Trein.

  • Maximaal 7 uur : € 1500,00 (Na 22.00 uur een toeslag)
  • Reiskosten: Inclusief 75 km. vanaf Lexmond, hierna € 0,50 per gereden km v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze elektrische trein is inzetbaar voor evenementen, festivals, opendagen en winkelcentra. Heb je  personenvervoer nodig dan is onze elektrische (pendel) trein een unieke belevenis en milieuvriendelijke oplossing. De trein is geheel elektrisch en u heeft geen last van uitlaatgassen! De elektrische trein kan zowel buiten als binnen worden ingezet.

Elektrische Trein biedt plaats aan 40 personen

Met onze elektrische trein kun je ongeveer 40 volwassenen vervoeren.De trein kan bij slecht weer dicht gemaakt worden met mooi doorkijkend regenzeil. Natuurlijk is de trein is voorzien van verlichting en geluidsinstallatie met microfoon. Dus tijdens een rondleiding op het bedrijf, kan er allerlei informatie met de passengiers gedeeld worden.Al onze elektrische treinen zijn Tüv gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen.
De trein heeft een kenteken en mag op de openbare weg max 50 km wegen, als er een fietspad naast is en die is breed genoeg dan kiezen wij daar vaak voor.

Geef de Elketrische Trein je eigen branding

Naar wens kan je de trein voorzien van eigen persoonlijke branding of versiering. Zo val de elektrische trein nog meer op. Natuurlijk zorgen wij voor een ervaren chaffeur op de trein.

Specificaties van Elektrische Trein

  • Reiskosten: Inclusief 75 km. vanaf Lexmond, hierna € 0,50 per gereden km v.v.

Huren of een optie plaatsen voor Elektrische Trein?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Elektrische Trein kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact