Nostalgisch Reuzenrad

Nostalgisch Reuzenrad huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Nostalgisch Reuzenrad.

  • 4 uur aaneengesloten : € 0,00
  • Reiskosten: € 1.35 per km vanaf Groningen (visa versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het nostalgische mini Reuzenrad is uniek in Nederland. Met een prachtige, maar niet overdreven, nostalgische hoogte van circa 9,30 meter, heeft u een prachtig uitzicht over uw (nostalgisch) evenement vanuit ons kleurrijke reuzenrad!

Iedereen wil in dit Reuzenrad

Jong en oud, groot en klein, opa’s en kleinkinderen. Iedereen stapt graag in het Nostalgische reuzenrad van Nostalgische attracties. Dit reuzenrad is ook geschikt voor jouw evenement, winkelcentrum of bedrijfsfeest. Ons reuzenrad kan zowel op indoor en outdoor locaties geplaatst worden. 

Evenementen met een nostalgisch tintje

Het nostalgische reuzenrad is natuurlijk heel goed te combineren met onze andere Nostalgische attracties. Wil je  nostalgisch tintje geven aan je evenement, dan mag dit nostalgische Reuzenrad niet ontbreken. De gondels van het reuzenrad, zijn uitgevoerd met banken en tafels. Ook het meenemen van uw drankje behoord tot de mogelijkheden! Genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje… Wie wil dat nu niet?

 

 

Specificaties van Nostalgisch Reuzenrad

  • Reiskosten: € 1.35 per km vanaf Groningen (visa versa)

Huren of een optie plaatsen voor Nostalgisch Reuzenrad?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgisch Reuzenrad kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact