StoryZoo gaat naar Nederlandse scholen

22-5-2019

StoryZoo de kinderserie die te zien is bij RTL Telekids zal naar duizenden scholen gaan om kinderen van 4-8 jaar oud hun eerste woorden in het Engels te leren. In samenwerking met LessonUp, een van de marktleiders op het gebied van interactieve schoolmaterialen, heeft StoryZoo een eigen online omgeving gecreëerd met complete lessen van hoge kwaliteit. 

StroryZoo wordt nog populairder

StoryZoo wordt alleen maar populairder nu het naar de Nederlandse scholen gaat. De online omgeving is Inclusief lesplannen voor docenten, interactieve schermen, kleurplaten, liedjes en zelfs touchscreen-vragen. StoryZoo werkt samen met experts in het basisonderwijs aan het maken en produceren van deze materialen.

LessonUp is een online platform dat het leerkrachten gemakkelijk maakt om geschikte lessen te maken met behulp van video, afbeeldingen, interactieve vragen en quizzen.

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact