Wandelend Liefdes Boek

Wandelend Liefdes Boek huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Wandelend Liefdes Boek.

  • 5 x 30 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • 5 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00 (gage voor 2 boeken)
  • 5 x 30 min. binnen 4 uur : € 995,00 (met Liefdes Troubadour)
  • Reiskosten: € 0,25 per km vanaf Rotterdam (visa versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heb je zoiets wel eens gezien? Een wandelend boek? Levensgroot, waarin je een lieve boodschap achter kan laten. Het wandelende Liefdes Boek is een super leuke actie voor Valentijnsdag. De dame in het liefdes boek loopt rond door jouw winkelcentrum of over jouw evenement. Ze vraagt geliefden een boodschap op te schrijven voor elkaar in het Liefdes Boek. Aan het einde van de dag heb je dan een boek vol liefdesverklaringen, lieve woorden en wensen van mensen die veel van elkaar houden.

Het Wandelende Liefdes Boek een opvallen act voor jouw Valentijn evenement

Het Liefdes Boek is buiten het feit dat het een super leuke aanvulling is op het evenement ook nog eens een plaatje om te zien. Soms zingt het boek een liedje en draait en zwiert het rond over het evenement. De beschreven bladzijden blijven na het evenement acter. Zodat je deze als opdrachtgever wellicht een mooie plek kunt geven en mensen alle mooie woorden nog eens na kunnen lezen.

Het Wandelende Liefdes Boek inhuren voor jouw Valentijn evenement?

Wanneer je deze aparte, opvallende en vernieuwende act in wil zetten op jouw evenement wacht dan niet te lang met boeken. Dit soort acts zijn altijd een van de eerste die geboekt worden.

Het Liefdes Boek is buiten het feit dat het een geweldige act is voor Valentijnsdag, natuurlijk ook geweldig om in te zetten tijdens Moederdag of Vaderdag. Maar ook voor Bruiloften. Laat het Liefdes Boek rondlopen als reuze gastenboek. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden m.b.t. boekingen van het Wandelend Liefdes Boek

Specificaties van Wandelend Liefdes Boek

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,25 per km vanaf Rotterdam (visa versa)

Nieuws van Wandelend Liefdes Boek

Huren of een optie plaatsen voor Wandelend Liefdes Boek?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelend Liefdes Boek kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact