De Fabeltjeskrant dit jaar op postzegels in Nederland

31-7-2018

De Fabeltjeskrant krijgt dit jaar zijn eigen postzegel.

Niet alleen de Kinderpostzegel Actie heeft gekozen voor de Fabeltjeskrant. Ook Post.nl brengt een nieuwe serie postzegels uit met daarop de bekende personages uit de Fabeltjeskrant. Vanaf september kun je met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf en andere figuren jouw poststukken versturen.

De iconische televisieserie De Fabeltjeskrant bestaat dit jaar 50 jaar

De Fabeltjeskrant maakt dit najaar zijn comeback op het witte doek met een digitaal geanimeerde bioscoopfilm en televisieserie. De postzegel is het cadeautje van Stichting Kinderpostzegels aan de vijftigste verjaardag van de Fabeltjeskrant. De actie start dit jaar op woensdag 26 september. Bassischoolleerlingen uit groep 7 en 8 gaan dan langs de deuren om de Fabeltjeskrant-postzegels te verkopen.

Nog meer postzegels met Fabeltjeskrant figuren

Ook Post.nl gaat postzegels uitbrengen met Fabeltjeskrant figuren. In totaal verschijnen er vijfentwintig verschillende velletjes met daarop ieder vijf zegels. De primeur is voor Meneer de Uil. Elk kwartaal verschijnen er nieuwe velletjes. De zegels kunnen ook met een speciale app gescand worden met een smartphone. Als dat gebeurt, klinkt de tune van de Fabeltjeskrant.

Boek Meneer de Uil voor een Meet & Greet

Meneer de Uil is nu te boeken voor een Meet & Greet. Vanaf september 2018 in de spotlight met de kinderpostzegel actie, in december 2018 te zien in de bioscoop en vanaf begin 2019 weer op televisie, de Fabeltjeskrant!

Meer nieuws van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact