Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant

Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meneer de Uil is zonder twijfel een van de meest geliefde personages uit de Fabeltjeskrant. Hij is de wijze verteller die alle verhalen tot leven brengt. Met zijn karakteristieke stem en onvergetelijke persoonlijkheid verbindt hij verschillende scènes door het nieuws uit de Fabeltjeskrant voor te lezen.

De Fabeltjeskrant - Terug in de Spotlight

Meneer de Uil staat bekend om zijn charmante vergeetachtigheid en zijn unieke manier om zijn zinnen af te sluiten met een vrolijk "jawel!" Bekende uitspraken zoals "dag, lieve kijkbuiskinderen" en "oogjes dicht en snaveltjes toe" zijn in ons collectieve geheugen gegrift.

Meneer de Uil speelt een cruciale rol in de legendarische televisieserie De Fabeltjeskrant. Sinds september 2018 stond hij weer in de schijnwerpers tijdens de kinderpostzegelactie. In december 2018 schitterde hij zelfs op het grote doek in de bioscoop. En vanaf begin 2019 was Meneer de Uil weer dagelijks te bewonderen op televisie, met nieuwe avonturen in de Fabeltjeskrant!

Specificaties Meet & Greet met Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant

Wil jij Meneer de Uil persoonlijk ontmoeten? Nu is het mogelijk om hem te boeken voor een Meet & Greet! Je kunt kiezen uit een sessie van 45 minuten of drie sessies van elk 30 minuten (binnen een tijdsbestek van 2½ uur). Bij de Meet & Greet wordt er altijd gezorgd voor één begeleider die alles in goede banen leidt.

Koester een Magisch Moment met Meneer de Uil

Mis deze unieke kans niet om Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant te ontmoeten! Beleef een betoverend moment waarbij je de kans krijgt om persoonlijk kennis te maken met dit iconische personage. Boek vandaag nog jouw Meet & Greet met Meneer de Uil en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Specificaties van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Nieuws van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant

Huren of een optie plaatsen voor Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact