Airbrush Tattoo's

Airbrush Tattoo's huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Airbrush Tattoo's.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • Reiskosten: 0,35 cent per km vanaf Nijmegen (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze stoere Airbrush tattoos zijn een spectaculaire versiering op je arm of lichaam. Het zijn tijdelijke tattoos en uiteraard pijnloos en heel snel gezet! Altijd al willen weten of een tattoo wat voor jou zou zijn, nu kan het en laat deze (haast niet van het echt te onderscheiden) airbrush tatoeage zetten.

Er is keuze uit vele designs en thema’s bij de Airbrush Tattoo Stand 

Marlies is ondertussen erg getraind in het zetten van Airbrush Tattoos. Ze komt op diverse evenementen om gasten te voorzien van een stoere airbrush tattoo. 
In 2016 is ze zelfs door een Amerikaanse airbrushartiest gevraagd voor een klus in Rome om tijdens een bedrijfsfeest tattoos te zetten!
Ook logo’s zijn mogelijk en vele thema’s. Geef Marlies een stroompuntje en de gasten komen vanzelf zitten voor een stoere tattoo!

Airbrush Tatoeages voor Volwassenen en Kinderen

Deze Airbrush tatoeages zijn niet alleen geschikt voor evenementen met kinderen. Ook volwassenen staat graag in de rij om zo'n gave tattoo te krijgen. Super leuk voor evenementen met bijvoorbeeld een Rock 'n Roll thema, waarbij tattoo's een veel voorkomend iets zijn.

Overige bijzonderheden m.b.t. de Airbrush Tattoo Stand

Eventueel kan het ook nog met een kleur erbij of met speciale blacklight kleuren, zodat het bij een feestje op de dansvloer ook opvallend oplicht. Informeer naar de mogelijkheden en de meergage.

Specificaties van Airbrush Tattoo's

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: 0,35 cent per km vanaf Nijmegen (v.v.)

Onze klanten waarderen Airbrush Tattoo's gemiddeld met: 4 5

Totaal 1 mening
  • Airbrush Tattoo's Klant:
  • Ingevuld door: Eva Treffers
  • Locatie: Rotterdam
  • Datum: donderdag 9 februari 2023
4 5

Het was een groot succes!

Huren of een optie plaatsen voor Airbrush Tattoo's?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Airbrush Tattoo's kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact