De Mobiele Paashazen Grabbelton

De Mobiele Paashazen Grabbelton huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van De Mobiele Paashazen Grabbelton.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Monster (v.v.), hierna 0,39 ct. per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een levende en mobiele grabbelton in de vorm van een 2,5 meter hoge Paashaas waarbij kinderen onder begeleiding van Minister Haas van Grabbelzaken een verrassing uit haar jurk mogen grabbelen.

Deze prachtige Paaskoningin, van ruim 2½ meter hoog, loopt mobiel rond samen met haar Minister Haas van Grabbelzaken. In haar jurk met zakken bevinden zich heerlijke lekkernijen van chocolade maar kunnen door jou ook zelf worden aangevuld met andere prijzen die door de deelnemende winkeliers beschikbaar worden gesteld.

Paas entertainment op hoog niveau.

Jeugdige bezoekers worden één voor één uitgenodigd om één van haar zakken te openen. Worden zij verrast door een echt suprise-ei, chocoladehaas, fondantkuiken of een andere leuke verrassing?

Wanneer de zakken te hoog zitten voor de kinderen zal Minister Haas van Grabbelzaken hen door middel van zijn trapje helpen de verrassings-zak te openen!

Leuke paasanimatie met altijd-prijs-garantie voor uw winkelend publiek rondom de paasdagen.

Tip! Voorzie ons van kortingscoupons welke als give-away kunnen worden meegenomen om zo verkopen te stimuleren en op effectieve wijze reclame te maken!

Specificaties van De Mobiele Paashazen Grabbelton

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 paashazen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Monster (v.v.), hierna 0,39 ct. per km.

Huren of een optie plaatsen voor De Mobiele Paashazen Grabbelton?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Mobiele Paashazen Grabbelton kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact