Bobslee - Simulator

Bobslee - Simulator huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bobslee - Simulator.

  • 4 uur aaneengesloten : € 1395,00
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Bobslee simulator is in Nederland ontworpen en gebouwd. De originele tweemansbob uit Duitsland staat op een contructie waarbij de 2 deelnemers samen met werken om de snelste tijd neer te zettenn.
De bobslee piloot zit voorin om de originele besturing te bedienen. De 'remmer' loopt tijden de start op de  loopband om de bob aan te duwen. Deze loopband is via interface geschakeld aan de software. Hoe harder deze rent, hoe sneller de start.

Ervaar hoe het is om keihard met een Bobslee een parcours af te leggen

De weergave kan via LCD of grootbeeld projectie zodat men IN de baan zit. Inclusief audio van het publiek langs de baan voor een spektakulaire afdaling afdaling. Stap in de bob van het Nederlandse team en zet de snelste tijd van de dag.

 

Specificaties van Bobslee - Simulator

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede

Huren of een optie plaatsen voor Bobslee - Simulator?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bobslee - Simulator kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact