Bobslee - Simulator Virtual Reality

Bobslee - Simulator Virtual Reality huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bobslee - Simulator Virtual Reality.

  • 4 uur aaneengesloten : € 1250,00
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een rit maken in een bobsleebaan met een echte bobslee. Een parachutesprong maken terwijl je eigenlijk op een beursstand staat. Een ruimte reis ervaren terwijl je eigenlijk gewoon op een bedrijfsfeest bent of in een echte Formule 1 auto plaatsnemen en ervaren wat  Max Verstappen meemaakt tijdens een race? De Virtual reality units van JB Productions maken het mogelijk. Wij nemen je mee naar plaatsen en situaties die je voor onmogelijk hebt gehouden. Levensecht.

Een Bobslee avontuur samen met de oculus rift is as close as you can get to the real thing!

JB Productions maakt gebruik van Oculus Rift headsets en de meest geavanceerde computers. Deze staan garant voor een super scherpe 3D weergave. Samen met een stereogeluid en diverse effecten wordt de gebruiker ondergedompeld in een zeer indrukwekkende, geloofwaardige wereld. Een virtuele wereld wel te verstaan. JB Productions beschikt over drie Virtual Reality units met elk een ruim scala aan thema’s.

Kijk om je heen en ervaar de snelheid van een afdaling. 

Neem plaats in deze originele fel oranje bobslee en maak de rit van je leven ! Alsof je zelf aan aan de stuurlijnen zit van een olypische afdaling. 

Specificaties van Bobslee - Simulator Virtual Reality

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km. vanaf Heemstede

Huren of een optie plaatsen voor Bobslee - Simulator Virtual Reality?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bobslee - Simulator Virtual Reality kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact