Hollandse Selfie Bakfiets

Hollandse Selfie Bakfiets huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Hollandse Selfie Bakfiets.

  • 4 uur aaneengesloten : € 795,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze hippe photobooth is een opvaller voor je Holland event! Maak samen voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met onze verkleedspullen of trek een fotoprop uit een klomp. Na selfies printen we direct een leuk fotostripje in de opmaak van je event, met je eigen tekst en logo erop.

Je Selfie direct in je mail

Met de ingebouwde iPad kunnen de gasten de foto direct naar zichzelf e-mailen en aan de achterkant zit een grote TV ingebouwd waarop een slideshow te zien is van de gemaakte foto’s.
Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s digitaal van ons aangeleverd. Wil je tijdens het event de foto’s direct op je Facebook bedrijvenpagina? Dat kan! We uploaden ze live vanaf je event zodat je gasten direct kunnen liken & sharen.

Deze photobooth is wel een bakfiets, maar we kunnen er niet zomaar mee rondrijden, we hebben tenslotte wel een stroomaansluiting nodig. Tussendoor een keer verplaatsen is geen probleem.

Let op: Om live sharen via de iPad en naar Facebook mogelijk te maken is een internet verbinding nodig. Wij nemen altijd mobiel wifi mee, maar zijn altijd afhankelijk van het bereik op uw locatie.

 

Specificaties van Hollandse Selfie Bakfiets

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor Hollandse Selfie Bakfiets?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hollandse Selfie Bakfiets kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact