Schuim op het Plein! - Nieuw en Exclusief bij JB Productions

18-2-2016

Schuim op het Plein! is de nieuwste actie van JB Productions speciaal voor winkelcentra. Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor je winkelcentrum? Schuim op het plein trekt gegarandeerd de aandacht van uw winkelend publiek! 

Unieke Winkelcentrumactie

Tropische muziek op de achtergrond en grote bergen schuim en mooie prijzen, dat zijn de ingredienten van Schuim op het Plein! De echte waaghalzen duiken in het schuim op zoek naar de prijzen.

Veiligheid staat voorop bij Schuim op het Plein!

We maken uitsluitend gebruik van professionele schuimvloeistof. Door de open en luchtige structuur kan er in het schuim gewoon worden geademd en verstikt niet.  Het blijft bovendien langer liggen, prikt niet in de ogen, en wordt NIET spekglad.Veiligheid staat bij ons voorop.

Meer nieuws van Schuim op het Plein!

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact