PAW Patrol Live! keert terug met

9-6-2023

Na twee uiterst succesvolle tours in 2019 en 2022 is de producent, van Hoorne, verheugd om de populaire internationale show PAW Patrol Live! "De Grote Race" terug te brengen naar een select aantal grote theaters in Nederland en België. 

Repetities PAW Patrol® Live! zijn begonnen - De tour start op 17 juni in Roosendaal

De langverwachte tour gaat van start op 17 juni in Roosendaal en zal tot 23 september te zien zijn in 15 verschillende theaters verspreid over Nederland en België. De start van de repetitieperiode werd gevierd met een feestelijk taartmoment, waarbij ook de volledige cast werd onthuld.

Ervaren en nieuwe castleden vormen de cast van PAW Patrol Live!

Zowel bekende als nieuwe gezichten vormen samen de cast van PAW Patrol Live! "De Grote Race". Terugkerende castleden zijn: Wout Verstappen, Genevieve Lobo, Saffira Ben Hammouda, Max van Waard en Sabrine Hallewas. Samen met nieuwe castleden Jimi Hendrikse, Guus Boswinkel, Sam Weytjens, Sandy Huisman, Alyssa Luypeart, Nicole van Beest en Maarten van Schalm is de cast compleet.

Tourdata aangekondigd voor PAW Patrol Live! "De Grote Race"

In "De Grote Race" is de dag van de grote race in Avonturenbaai aangebroken! Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaarstaat om van start te gaan, blijkt burgemeester Goodway plotseling spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
 
Met behulp van hun unieke vaardigheden en teamwork laten de pups zien dat "geen klus te groot en geen pup te klein" is.Tijdens hun race naar de finish voeren ze verschillende heldhaftige reddingen uit en leren ze het publiek belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerken en probleemoplossing, dankzij de unieke verhaallijn en vrolijke muziek.

 

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact