PAW Patrol komt met een LIVE voorstelling!

3-4-2023

PAW Patrol Live Show "De Grote Race"

PAW Patrol Live! "De Grote Race" naar een aantal geselecteerde theaters in Nederland en België. Na het succes van de shows in 2019 en 2022 kunnen kinderen en hun families opnieuw genieten van het avontuur van hun favoriete PAW Patrol pups, zoals Chase, Marshall en Skye.

De voorstelling biedt veel avontuurlijke actie, energieke liedjes en humor en is geschikt voor de hele familie. Ook voor kinderen die nog nooit naar live-theater zijn geweest, is het een mooie eerste kennismaking. Net als in de tv-serie, die is gemaakt door Spin Master Entertainment, staan belangrijke sociale vaardigheden centraal, zoals samenwerken en problemen oplossen, door middel van teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

De Grote Race is een kindershow voor jong en oud!

De Grote Race in Avonturenbaai staat centraal in deze voorstelling. Burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger strijden om de overwinning, maar dan blijkt burgemeester Goodway spoorloos verdwenen te zijn. Ryder roept snel de hulp in van de pups Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij op tijd burgemeester Goodway vinden? Dat is de grote vraag.

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact