Bulstronck - Straattheater

Bulstronck - Straattheater huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bulstronck - Straattheater.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 795,00
  • Reiskosten: € 0,25 per km. vanaf Eindhoven
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een 3 meter hoge reus met de naam Bulstronck beleeft een reusachtig avontuur voor groot en klein. Deze act is uitermate geschikt voor straattheaterfestivals maar komt ook goed tot zijn recht op andere evenementen.

Het verhaal van Bulstronck de reus

De meeste Aardnurkjes zijn overwoekert met mos en zwammen. In de herfst schilderen zij alle blaadjes in de meest betoverende kleuren. Dan buldert plots een stormachtige stem: ‘Hier wordt niet geverfd! Ga dat maar bij de trollen doen!’ Bruut pakt Bulstronck de arme Nurk op, en stampt het woud uit! Zal het de Aardnurk lukken om de 3 meter hoge reus Bulstronck
te temmen? En wat is een nurkse Zaailing?

Specificaties van Bulstronck - Straattheater

  • Reiskosten: € 0,25 per km. vanaf Eindhoven

Huren of een optie plaatsen voor Bulstronck - Straattheater?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bulstronck - Straattheater kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact