Sinterklaas voor 1 dag terug in Nederland

29-6-2010

Enkele weken geleden kregen wij een telefoontje van Stichting Opkikker. De stichting was een opkikkerdag aan het organiseren voor een jongetje. Of wij de stichting alstublieft konden helpen. Ze waren namelijk opzoek naar Sinterklaas. Nou in deze tijd van het jaar zit deze beste man natuurlijk heerlijk in Spanje. Stichting Opkikker zou Sinterklaas zo graag uit willen nodigen voor de opkikkerdag van Brian. Het ventje is namelijk helemaal gek van Sinterklaas. Natuurlijk wilden wij stichting opkikker graag helpen en hebben er alles aan gedaan om Sinterklaas naar Nederland te krijgen. Op 26 mei was het dan zover. De opkikkerdag van Brian zou plaatsvinden. En wie stond daar als verrassing voor zijn kleine neusje… natuurlijk Sinterklaas. Brian heeft genoten van Sinterklaas en Sinterklaas vond het prachtig om het kind zo vrolijk en blij te zien ! Natuurlijk moest de Sint na dit bezoek weer snel terug naar Spanje, om alles voor het komende seizoen te regelen.

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact