Landelijke intocht Sinterklaas 2018 - Zaandam

5-6-2018

De landelijke intocht van Sinterklaas, is dit jaar in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad. 
'We zijn ongelooflijk blij dat Sinterklaas dit oer-Hollandse decor met zijn historische molens, ambachtelijke werkplaatsen en typisch Zaanse houten huizen aan de Zaan nu heeft uitgekozen voor de landelijke intocht' - aldus de burgemeester van Zaanstad - Jan Hamming.

De intocht van Sinterklaas in Nederland zal landelijk worden uitgezonden op de televisie

Zoals ieder jaar wordt de landelijke intocht van Sinterklaas op televisie uitgezonden. Pakjesboot 12 meert hoogstwaarschijnlijk aan in Zaandijk, waarna Sinterklaas en zijn gevolg via de Lagedijk en de brug naar de Zaanse Schans lopen. Na een wandeling over de schans is daar dan ook de slotmanifestatie. 

Dieuwertje Blok zal samen met reporter Jeroen Kramer verslag van de landelijke intocht doen. Een goed team moet je niet veranderen! Uiteraard volgt er ook weer een Sinterklaasjournaal dit jaar.

Boek jouw entertainment voor de Sinterklaasperiode

Ook al duurt het nog een hele tijd, de boekingen voor de Sinterklaasprogramma's en het Sinterklaasentertainment vinden al plaats. Wanneer je nog keus wil hebben in programma's en entertainment, wacht dan niet te lang met het vastleggen van een show voor jouw Sinterklaasfeest.

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact