Repetities van start voor Peppa Pig Live!

8-9-2020
Deze ochtend zijn de repetities begonnen van de familiemusical  ‘Peppa Pig Live!  -  Schoolreisje naar het Strand’.  Een  enorme appeltaart werd aangesneden om dit moment te vieren.
De vrolijke voorstelling is vanaf zaterdag 3 oktober 2020 in de Nederlandse theaters te zien.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! 

Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de  spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.
 
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor  én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa  Pig  Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!
 
Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand is van zaterdag 3 oktober 2020 tot en met zondag 6 juni
 
2021 te zien in het theater.

Meer nieuws van Meet & Greet Peppa Pig

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact