Brandweer Sam gaat het theater in.

31-1-2014

Na Thomas de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer gaat in 2014 de meest populaire kinderheld van dit moment, Brandweerman Sam, naar het theater. De van oorsprong Engelse Brandweerman Sam werd ooit bedacht om kinderen op een speelse manier iets te leren over veiligheid. Inmiddels behoort hij top de top 5 van meest favoriete kinderhelden en is de altijd vrolijke redder in nood dagelijks te zien op Telekids (RTL).

Vanaf het nieuwe theaterseizoen zal Brandweerman Sam ook langs de Nederlandse en Belgische theaters toeren met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Tijdens deze interactieve en muzikale voorstelling voor de jongste bezoekertjes staat de kinderheld klaar om de mensen uit het vredige dorpje Piekepolder te bevrijden uit gevaarlijke situaties.

Meer nieuws van Brandweerman Sam - Event 1 met Meet & Greet

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact