Jongleur Marco Bonisimo

Jongleur Marco Bonisimo huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Mobiele Kids Acts. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Jongleur Marco Bonisimo.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire shows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen. Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala's, straattheaterfestivals en workshops.

De verschillende mogelijkheden van jongleur Marco:

Voetbaljongleur

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om 1 bal in het team te hoeden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5. Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

Tennisrackets

Nadal en Federer slaan misschien een aardig balletje, maar Marco heeft zich de tenniskunst wel op een heel eigen manier meester gemaakt. Als jongleur met de nodige dosis humor een kijkje geven in de kunst van het missen van de bal? Achteloos een racket met de hak over het hoofd schoppen? Of gewoon jongleren met veel rackets! Het is allemaal wel eens gelukt in deze virtuoze act met een knipoog. Leuk voor sportgala's, maar ook een hit tijdens presentaties.

Sportjongleur 

Marco Bonisimo geeft als jongleur zijn visie op willekeurige sporten. Hockey, voetbal, wielrennen? Tennis, zwemmen of baseball? Omdat topsport en tobsport beiden af en toe wel wat nuance kunnen gebruiken. Uw publiek zal na de act vol verbazing en een lach achterblijven. Op aanvraag maakt Marco ook zich graag andere sporten eigen.

Schaatsjongleur

Winterse plaatjes krijgen een verrassende nieuwe lading. Holiday on ice voor uw eigen ogen. Charmant danst en springt de jongleur over het ijs. Als korte act, of doorlopend om mensen tijdens uw evenement uit te nodigen om het ijs op te komen. Eventueel ook aanpasbaar aan het thema van uw evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schaatsende kerstboom?

*Bij extreme kou, regen en wind wordt de act aangepast of in overleg afgelast. 

Specificaties van Jongleur Marco Bonisimo

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Huren of een optie plaatsen voor Jongleur Marco Bonisimo?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jongleur Marco Bonisimo kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact