Toverfotografie JB Productions op première Assepoester de Musical

14-10-2013

Zaterdag 12 oktober waren wij met onze act 'Toverfotografie' te gast bij de première van Assepoester de musical in de stadsgehoorzaal in Vlaardingen. We maakten voor en na de voorstelling foto's van talloze prinsen en prinsessen in het grote sprookjesbos.

De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita, die eerder al te zien was in Klein Duimpje De Musical. Ron Link, bekend uit o.a. Tarzan, zal de rol van de knappe Prins spelen. Dit prachtige, nieuwe sprookjespaar zorgt samen met een aantal bekende Van Hoorne gezichten, voor een betoverende voorstelling vol vrolijke muziek en vooral veel humor. Een beleving voor jong en oud.
 
Na de voorstelling komen alle acteurs ook nog eens naar de foyer van het theater voor een uitgebreide Meet & Greet.

Meer nieuws van Tover Fotografie

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact