Characters Buurman & Buurman razend populair bij Kinderen

15-3-2018

Buurman & Buurman, de 2 klussende buurmannen die dagelijks te zien zijn op televisie bij Zappelin, zijn ontzettend populair bij jong Nederland. De afleveringen van Buurman & Buurman worden dagelijks uitgezonden en iedere aflevering beleven de Buurmannen weer een nieuw avontuur. De klussen die Buurman & Buurman uitvoeren gaan meestal volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een spijker in de muur willen slaan, slaan door heel de muur heen. Maar wanneer ze dan toch een oplossing vinden voor het probleem roepen ze enthousiast “A je to!”
“A je to!” is Tsjechisch voor “En dat is het!” Want oorspronkelijk is Pat a Mat (Buurman & Buurman) een Tsjecho-Slowaakse poppen animatieserie.

Buurman & Buurman zijn te boeken voor jouw evenement

Heb je binnenkort een leuk evenement? Bijvoorbeeld een braderie, kermis, opendag, feest in het winkelcentrum of een festival? Denk dan eens aan het populaire duo Buurman & Buurman. Gegarandeerd dat Buurman & Buurman enorme publiekstrekkers zijn. Ze zijn te boeken met een Meet & Greet, Kindershow en Fotoactie. Zo zie je voor ieder evenement is er geschikt entertainment.

Meet and Greet Buurman & Buurman

Buurman & Buurman meet and greet inhurenOf terwijl “Ontmoet en Begroet” tijdens dit bezoek van Buurman & Buurman kunnen de kinderen komen knuffelen met de characters, ze kunnen een handje geven en papa of mama kan ze samen op de foto zetten. Buurman & Buurman lopen rond over het evenement, zodat ze overal eventjes te zien zijn. Wanneer je enorme drukte verwacht is het misschien verstandig een “Meet & Greet” locatie in te richten, waar de kinderen netjes in een rij kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn.

Buurman & Buurman De grote Klusshow – Kindershow

Een verfrissende, interactieve, hippe kindershow van Buurman & Buurman. Onder leiding van een enthousiaste presentator gaan de kinderen helpen met de Klusspellen. Natuurlijk komen de Buurmannen ook helpen. De muzikale noot ontbreekt naatuurlijk niet in deze show, want tijdens het klussen luisteren Buurman & Buurman ook naar muziek. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de Buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “A Je To!” Na de show is er natuurlijk gelegenheid om met dit bekende klusduo op de foto te gaan en even lekker te knuffelen.

Op de foto met Buurman & Buurman

Naast de Meet & Greet en de Kindershow met Buurman & Buurman, kun je nu ook een fotoactie met Buurman & Buurman boeken. Op de foto met jou televisiehelden. Je gaat samen met Buurman & Buurman voor een groot groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act!  Op de foto die uit de printer rolt sta je samen met Buurman & Buurman voor hun huis. De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie.

De Kluskeet van Buurman & Buurman

Buurman & Buurman Kluskeet

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw en nu te boeken bij Artiestenbureau JB Productions, de Kluskeet van Buurman & Buurman. De Kluskeet is ingericht als een professionele green-screen studio. Een grote trucage-act voor een groen scherm. Maar wanneer de foto afgedrukt wordt, sta je met Buurman & Buurman voor een echte Buurman & Buurman achtergrond. Wanneer de foto gemaakt is, druk je op een grote rode knop waarna je allemaal bekende Buurman & Buurman geluiden zal horen en geeft de schoorsteen van de Kluskeet een rooksignaal af. Zo weet de volgende dat hij aan de beurt is. Maar de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen! Zo kun je voor Buurman & Buurman een kaartje achterlaten in de speciale rode brievenbus, kennismaken met de nieuwe Buurman en Buurman game app. Maar er is nog meer! Afhankelijk van de locatie, kunnen ook de volgende activiteiten bijgeboekt worden. Zoals het weggeven van Buurman & Buurman koekjes of snoeprolletjes, weggeven van Buurman & Buurman kleurplaten (met of zonder logo) eventueel om een kleurwedstrijd mee te organiseren. Een popcorn of suikermachine voor een extra traktatie. Een ballonnenclown die de mooiste ballonfiguren maakt voor iedereen en een Buurman & Buurman tuintje. Dit tuintje wordt geplaatst naast de Kluskeet, voorzien van kunstgras en 2 tuintafels en banken. Hier kunnen de kinderen dan onder toeziend ook van hun ouders kleuren of een spelletje spelen.

Buurman & Buurman Spingkussen

Huur je de Kluskeet van Buurman & Buurman krijg je als bonus ook nog het enige echte Buurman en BuurmanSpringkussen Buurman en Buurman springkussen. De kids kunnen zich dan naast de Kluskeet lekker uitleven in dit mooie luchtkussen. 

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een echte Buurman & Buurman dag te organiseren in je winkelcentrum of op je evenement. Alle losse onderdelen van Buurman & Buurman zijn te combineren en samen te voegen. Een Buurman & Buurman dag is een succes voor jong en oud.

Zo zie je maar dat je met Buurman & Buurman alle kanten op kunt! Alle mogelijkheden nog eens goed doorlezen en de foto’s bekijken? Dat kan, klik dan hier voor alle informatie:

Eerste publicatie: 10 juni 2016

Meer nieuws van Meet & Greet Buurman en Buurman

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact