Virtuele Schaats Simulator

Virtuele Schaats Simulator huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Attracties (op soort). Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Virtuele Schaats Simulator.

  • 4 x 60 minuten : € 1500,00
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en het huren van attracties bel je 0186-601565

Het systeem bestaat uit een gedeelte van een schaatsbaan op een verhoging van 30 cm met een lengte van 4 mtr en een breedte van 2 mtr. Op deze baan zijn 2 sleuven met daarop voetpanelen waarop een deelnemer gaat staan. Op een plasma scherm ziet men een virtuele schaatsbaan en een virtuele tegenstander. Na het startschot dient de deelnemer zo snel mogelijk een schaatsbeweging te maken op de voetpanelen. Onder de sleuven wordt de schaats beweging via een interface omgezet in pulsen die de software aansturen. Op deze manier maakt de virtuele deelnemer vaart op de schaatsbaan.

De schaatsbeweging is gebouwd naar aanleiding van een studie tijdens de ontwikkeling van de klapschaats en is een nabootsing van de werkelijkheid. De deelnemer schaatst een 500 mtr. Op deze manier is de capaciteit van de simulator hoog.
De boarding van de baan kan gebruikt worden voor branding met reklame banners zodat het geheel exclusief voor een merk/ schaats sponsor kan worden ingezet op beurzen, bedrijfsfeesten en events.

Specificaties van Virtuele Schaats Simulator

  • Reiskosten: exclusief reiskosten

Huren of een optie plaatsen voor Virtuele Schaats Simulator?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Virtuele Schaats Simulator kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

Administratie
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact