2 Ladies delen uit ...

2 Ladies delen uit ... huren? Wij zijn het attractieverhuurbedrijf voor alle Seizoen attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van 2 Ladies delen uit ....

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: je organiseert een bruisend jaren '60 themafeest en je bent op zoek naar sprankelend entertainment om de kinderen te betoveren. Zoek niet verder, want onze charmante "Rock & Roll Ladies" staan klaar om jouw evenement tot leven te brengen! Gehuld in hun kleurrijke rock & roll outfits, zijn ze de perfecte aanvulling op jouw festiviteiten en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Maak een dansje met deze toppers en ontvang een lekkere lolly

Deze getalenteerde dames zijn meer dan alleen een lust voor het oog. Naast hun opvallende verschijning delen ze met plezier heerlijke lolly's uit aan alle (kleine) gasten. Maar dat is nog niet alles! Ze nodigen iedereen uit om een dansje te wagen op de opzwepende deuntjes van de jaren '60. En het beste van alles? Voor elke enthousiaste danser hebben ze een verrukkelijke lolly als beloning in petto.

Als je verlangt naar een ander soort traktatie om uit te delen, hoef je het alleen maar aan ons te laten weten. We zijn meer dan bereid om met je samen te werken en de mogelijkheden te verkennen. Of het nu snoepjes, kleine geschenken of andere verrassingen zijn, wij passen ons graag aan aan jouw wensen.

classy dames voor jouw evenement

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje retro-glamour toe aan je jaren '60 themafeest en nodig onze "Rock & Roll Ladies" uit voor een onvergetelijke dag vol plezier en dans. Laat de kinderen genieten van hun kleurrijke lolly's terwijl ze swingen op de muziek van weleer. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je klaar om een feest neer te zetten dat nog lang herinnerd zal worden!

Specificaties van 2 Ladies delen uit ...

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Huren of een optie plaatsen voor 2 Ladies delen uit ...?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 2 Ladies delen uit ... kun je contact opnemen met één van onze attractie adviseurs via 0186-601565. Of maak hieronder jouw keuze:

Attractie huren bij Attractieverhuurbedrijf Attractiepret.nl De leukste attracties om te huren

Attracties verhuren is wat de mensen achter attractiepret.nl, al meer dan 28 jaar doen. Attracties inhuren kun je snel regelen met onze attractiespecialisten. Door hun ruime ervaring weten zij welke attractie bij uw evenement past.
Voor opblaas attracties zoals: springkussens en hindernisbanen ben je bij Attractiepret.nl ook op de juiste site.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-601565

Download volledige Attractie prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle attracties op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige attractie overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-601565
info@jbproductions.nl

Direct contact